Rizespor maçının sonlarında bir pozisyonda yerde kalan ve oyundan çıkan Olcay Şahan, bileğinden ve alt adelesinden sıkıntı yaşıyor. Teknik direktör Ersun Yanal oyuncusunun durumunu yakından takip ederken, sağlık heyeti de hemen tedaviye başladı. 2 gün dinlendirilmesi planlanan Olcay’ın Beşiktaş maçına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildi. Trabzonspor’un

yakaladığı seride en büyük pay sahiplerinden biri olan gurbetçi yıldız, yüksek ihtimalle cumartesi günü Akyazı’da sahadaki yerini alabilecek. Eski takımına karşı oynamak isteyen Olcay ciddi ağrı çekmesine rağmen her türlü fedakarlığa hazır.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI


Trabzonspor, Rize galibiyetinin ardından hazırlıklara ara vermeden başladı. Cumartesi günü lider Beşiktaş ile Medical Park Arena’da oynayacağı maçın çalışmalarına start veren Bordo-Mavili takım, sabah tek idman yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki idmanda, ilk 11’de forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı gerçekleştirirken, diğer futbolculara ise taktik ağırlıklı bir program uyguladı. İdman boyunca futbolcuların bir hayli neşeli oldukları öğrenildi. Fırtına, Beşiktaş hazırlıklarına bu akşam devam edecek. (Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr