Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve bazı yöneticilerle birlikte teknik direktör Ersun Yanal’la takımın durumunu görüşmek üzere İstanbul’da toplantı gerçekleştirdi. Yanal’a takımın niye bu durumda olduğunu soran Başkan Usta’nın, tecrübeli teknik adama inancının yüksekliğini de dile getirdiği öğrenildi. Bütün olumsuzluklara rağmen iyi günlerin geleceğine inanan Muharrem Usta’nın, yöneticilere, Ersun Yanal’ın tartışılmaması yönünde telkinde bulunduğu ifade edildi.

Yanal’dan yoğun mesai

Yanal, kötü gidişe “Dur” demek için milli maç arasında yoğun bir mesai harcayacak. Deneyimli teknik adamın Akhisar Belediyespor karşısına çok daha dirençli bir kadroyla çıkmanın planlarını yaptığı ifade edildi. Maçın başındaki dirençli görüntülerinin yenen bir golden sonra tamamen altüst olduğunu belirten Ersun Yanal, “Kırılgan yapımızı ortadan kaldırmalıyız. Kaybettiğimiz maçların ilk yarılarında yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik ve sonrasında yediğimiz gollerin de geri dönüşümünü bir türlü yapamadık” dedi.

Borca yapılandırma

Trabzonspor, Dame N’doye ve Douglas’ın ödenmeyen bonservis bedellerinden doğan borcunu yeniden yapılandırdı. Yapılandırmanın ardından 2.3 milyon Avro’luk toplam bonservisin ilk taksitleri ödendi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr