Yeni sezon öncesi transferde uzun süren sessizliğine son veren Trabzonspor, çalışmalarını hızlandırdı. Luis Ibanez'le görüşmelere başladığını açıklayan bordo mavililerin listedeki diğer isimleri de gündemine aldığı, bunların arasında Jeremy Pied'in de olduğu belirtildi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Trabzonspor’un, bonservisi elinde olan Jeremy Pied’in transferini olumlu sonuçlandırmak istediği bildirildi. Sağ açık olarak da görev yapabilen Fransız oyuncu, geçen sezon Nice formasıyla 35 maça çıkmış ve 3 asist yapmıştı. Bordeaux ile St. Etienne kulüplerinin de Pied için devrede olduğu için Trabzonspor’un bu transferde elini çabuk tutacağı ifade edildi.

7 TRANSFER DAHA YOLDA

Bu arada transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, 7 transfer yapacaklarını söyledi. İç transferi de bu haftadan itibaren çözmeye başlayacak olan bordo mavililerin, bir sağ bek, bir stoper, iki orta saha, iki kanat ve bir de forvete takviye yapacağı öğrenildi.

BAŞKAN USTA’DAN SPONSOR MÜJDESİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımda, dev bir dünya markası ile sponsorluk görüşmelerinde sona yaklaştıklarını belirtti. Zor günlerin geride kalacağına dikkati çeken Başkan Usta, “Elbette güneş bize de doğacak. "İşte budur, demeye var mısınız? Bordo mavili formayla dev bir dünya markası yakında elele" ifadelerini kullandı.

Zor günler geride kalacak;elbette güneş bize de doğacak.
"İşte budur" demeye var mısınız.