4-17 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’da yapacağı ilk etap kampına kadar iç transfer konusunu çözüme bağlamayı amaçlayan Trabzonspor’da, satış listesine konulan oyunculara gelen teklifler artmaya başladı. Özellikle Douglas ve Cavanda için ciddi teklifler olduğu, Esteban, Cardozo, Özer ve Erkan gibi isimler için de birçok takımın teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Yeni sezona yapacağı transferler ve genç oyuncularla birlikte maksimum 25 kişilik kadro ile başlamayı hedefleyen bordo mavili yönetimin, gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtildi.

İLK KAMPA İKİ İSİM

Yönetim, iç transferin ardından dış transfere yoğunlaşacak. Elinde geniş ve alternatifli bir transfer listesi bulunan bordo mavili yönetim, ilk etap kampına kadar bir ya da iki ismi kadrosuna katmayı planlıyor. Daha önce görüştüğü Danimarkalı sol bek Nicolai Boilesen ile uzlaşamayan ve bu transferi rafa kaldıran Karadeniz ekibinin, Moussa Dembele, Hakim Ziyech, Presnel Kimpembe, Bilal Başaçıkoğlu, Serdar Taşçı ve Jason Cummings ile temas halinde olduğu öğrenildi.

SPONSORLUK GÖRÜŞMERLERİNDE SON VİRAJ

Bu arada, mali yönden sıkıntılı bir süreç geçiren ve bu anlamda Akyazı Stadı’nın isim hakkından önemli bir gelir elde etmeyi planlayan Trabzonspor’un, sponsorluk görüşmelerinde sona yaklaştığı belirtildi. İsim hakkı konusunda ciddi adımlar atıldığı, stadın loca fiyatlarının ise önümüzdeki günlerde yönetim kurulunun yapacağı toplantının ardından açıklanacağı öğrenildi.

AKYAZI’DA SEFERBERLİK

Trabzonspor’un yeni sezonda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Geçen sezondan kalan 2 maçlık ceza nedeniyle yaklaşık 1 aylık bir süre kazanan bordo mavililer, stadın açılışını yeni sezonun 5 veya 6’ıncı haftasında yapmayı planlıyor. Tüm hazırlıklarını ve planlarını Akyazı Stadı’nın yeni sezona yetişmesi üzerine yapan yönetim, futbolcuların kalacağı tesisleri ise kamp dönüşüne yetiştirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr