Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, teknik direktörlük arayışları ile ilgili açıklamalarda bulunurken UEFA ile görüşmelerini sürdürdüklerini belirtti. 

UEFA’nın kararını beklediklerini, açıklama sürecinin biraz daha uzayabileceğini dile getiren Önder Bülbüloğlu, "Aslında bu hafta sonuçlanmasını bekliyorduk ama süre uzayacak. Süreci en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz" dedi. Teknik direktör konusunu da UEFA’nın kararının belirlenmesinden sonra ele alacaklarını söyleyen Bülbüloğlu, şöyle konuştu:

"BÜTÇE KONUSUNDA DİKKATLİ OLACAĞIZ"

"UEFA şu anda karar aşamasında. Biz de gelecek yıl için planlarımızı UEFA’nın vereceği kararın ardından hayata geçireceğiz. Bütçe konusunda çok dikkatli olacağız. Teknik direktör konusunu da UEFA’nın vereceği kararın ardından gündemimize gelecek. Oradan çıkacak sonucun ardından gelecek sezonki çalışmalarımıza yön vereceğiz."

"ÖZER VE CARDOZO KONUSU"

Kredi çekme konusunda temaslarda bulunduklarını, 2 oyuncuları Özer Hurmacı ile Cardozo’nun alacaklarına karşılık yaptıkları başvurular hakkında da değerlendirmelerde bulunan Önder Bülbüloğlu, şöyle devam etti:
"Kredi çekme konusunda Başkan Muharrem Usta’nın bir uğraşı vardı. 300 milyon liralık bir rakam telaffuz ediliyor. Meblağ bu kadar yüksek olmaz, diye düşünüyorum. Özer ve Cardozo’nun da alacaklarına karşılık TFF ve FİFA’ya başvuruda bulunduklarını duydum. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu konuda kulübe ulaşan bir tebligat var mı bilmiyorum ama arkadaşlar mutlaka gerekli tedbirleri alacaklardır."

"GENÇLER FIRSATI İYİ KULLANDI"

Çaykur Rizespor maçına da değinen Önder Bülbüloğlu, genç oyuncuların ortaya koyduğu performansın kendisini mutlu ettiğini vurgularken son olarak şöyle dedi:
"Genç oyuncularımız, gol attılar, attırdılar, mücadele ettiler. Ellerine geçirdikleri fırsatı iyi değerlendirdiler. Gelecek adına çok güzel mutluluk verici bir olay. İnşallah gençlerden daha fazla kazancımız olur."

MUHAMMET KENDİNİ BULUYOR

Trabzonspor’da devre arasında Gaziantepspor’dan transfer edildikten sonra gol yollarında bekleneni veremediği gerekçesiyle eleştirilen Muhammet Demir, Çaykur Rizespor maçında 2 gol ve 2 asist yaptı. Bu sezon Gaziantepspor ile çıktığı 18 lig maçında 7 gol atıp 3 asist yapan 24 yaşındaki golcü oyuncu, Trabzonspor formasıyla ligde 12 maçta 4 gol kaydederken, 3'de asiste ulaştı.

MAÇ PROGRAMI DEĞİŞİKLİĞİ PLANLARI DEĞİŞTİRDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in 33’üncü haftasında oynanacak maçların programında değişikliğe giderken bu değişiklik Trabzonspor’un da planlarını bozdu. TFF’nin maç programında yaptığı değişiklik sonrası 14 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan Antalyaspor-Trabzonspor maçı 13 Mayıs Cuma gününe alındı. Çaykur Rizespor maçının ardından izin yapan bordo mavililer, Antalya’ya seyahat programında da değişiklik yaptı. Daha önce Cuma günü Antalya’ya gitmeyi planlayan Trabzonspor, yapılan bu değişikliğin ardından Perşembe günü Antalya’ya hareket edecek. Aynı zamanda bordo mavililer, bir gün daha az antrenman yapmış olacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr