Süper Lig'de Torku Konyaspor'a 2-0 yenilerek 14. sıraya kadar gerileyen Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta duruma el koydu.

"Biz bir aileyiz" diyerek sözlerine başlayan Usta, futbolculara uyarılarda bulundu.
Trabzonspor Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, başkan Muharrem Usta'nın Konya'da uçakta oyunculara yönelik bir konuşma yaptığı bildirildi.
Usta'nın konuşmasında şu ifadeleri kullandığı belirtildi:
"İki konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Kaybettiğimiz için kimsenin buradan üzülerek gitmesini istemiyorum. Kim ne derse desin bu takımın başında Hami (Mandıralı) hoca var. Bu takımın içeresinde sizler varsınız, cezalılar var, sakatlar var. Ben de bu takımın başındayım. Kimse başını öne eğmeyecek. Ben teknik ekibin arkasındayım. Onlar sizin arkanızda. Biz bir aileyiz. Bugün kesinlikle en iyi mücadelelerden biri oldu ancak bir şeye üzüldüm. Bunun bu hafta ortadan kalkmasını istiyorum. Benim her şeyi fark ettiğimi sizler bilirsiniz. Aile içinde arkadaşlığın iyi olmayacağı bir durumu ben asla kabul etmiyorum. Olan biten her şeyin farkında olan bir ağabeyiniz, bir başkanınız olarak söylemeliyim ki bu maçta biz pozitif işaretler aldık ama çok üzüldüğüm bir konu var. Arkadaşlık ve aile ortamının olmadığı bir yerde üzülmek istemiyorum. Bu dakikadan sonra aile içindeki arkadaşlığı zedeleyecek en ufak davranışı görmek istemiyorum."

Önlerinde 3 önemli maç olduğunu aktaran başkan Usta'nın, konuşmasında daha sonra şunları kaydettiği duyuruldu:

"Gülmeyen yüz, arkadaşa uzatılmayan bir el, el ele, sırt sırta vermeyen bir takım olmayacağız bundan sonra. Sadece sizden bunu istiyorum. Herkesten söz almış olarak buradan ayrılmak istiyorum. Kim ne derse desin biz yolumuza devam ediyoruz. Hiç endişeniz olmasın bu takım ayağa kalkacak. Gidin bu gece rahat uyuyun ama tekrar vurguluyorum takım içinde birinci sınıf dostluğun olmasını ve herkesin birbirine elini uzatmasını istiyorum. Teknik kadronun oyunculara, oyuncuların teknik kadroya, başkanın size, sizin başkana... Müthiş bir dostluğun olmasını istiyorum. Beni lütfen bu dakikadan sonra aynı konuda konuşmak zorunda bırakmayın. Kritik haftamız geldi. Gereğini yapacağınızdan en ufak bir endişem yok."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr