Trabzonspor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse takımında forma giyen Akpa Akpro için görüşmelerini sürdürüyor. Orta saha, sağ kanat ve sağ bekte görev yapabilen Akpro'yu kadrosuna katmak isteyen bordo mavililerin aceleci davranmadığı bir süre önce sakatlandığı için tedavi gördüğü anlaşılınca detaylı rapor istendi.

RAPORLARA GÖRE KARAR VERİLECEK

Oyuncu ve kulübüyle belirli şartlarda el sıkışan Trabzonspor, Akpro'nun raporlarını inceleyip, oyuncunun sahalara dönüş süresine göre bu transferle ilgili kararını vereceği bildirildi. Gelecek raporlarda ciddi bir sorun olmaması durumunda bu transferi bitirmeyi hedefleyen bordo mavililerin, aksi durumunda ise alternatif isimlere yöneleceği ifade edildi.

GENÇLER İÇİN KARAR ZAMANI

Bu arada, Macaristan kampını bugün noktalayıp Türkiye’ye dönecek olan Trabzonspor’da, genç oyuncuların geleceği hakkında karar verilecek. Slovakya ve Macaristan’da iki aşamalı kamp gerçekleştiren bordo mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, 2 ya da 3 genç oyuncuyu kadroda tutmayı planladığı öğrenildi. Yanal’ın, diğer gençlerin gelişiminin sağlanması için farklı takımlara kiralık gönderilmelerini ya da 1461 Trabzon’da değerlendirilmesini istediği kaydedildi. Tecrübeli teknik adamın, Trabzon’a döndükten sonra kadroya son şekli vereceği belirtildi.

6 MAÇTA 6 GALİBİYET

Macaristan’ın Györ şehrinde gerçekleştirdiği 2’inci etap kamp çalışmalarında 6 hazırlık maçı oynayan Trabzonspor, söz konusu karşılaşmaların tamamından galibiyetle ayrıldı. Bordo mavililer Macaristan kampında yapılan hazırlık maçlarında SV Gerasdorf Stammersdorf’u 6-1, Györi ETO FC’yi 2-0, MTK Budapest FC’yi 5-0, Gyirmot’u 2-0, FC Karabakh Wien’i 5-0 ve son olarak Emirates Club’ı 1-0 mağlup etti. Oynanan 6 maçta 21 gol kaydeden Trabzonspor, kalesinde ise yalnızca 1 gol gördü. Trabzonspor, 12 Ağustos’ta İstanbul’da Bursaspor ile oynayacağı hazırlık maçının ardından Trabzon’a dönecek ve yeni sezon öncesi son çalışmalarını kulüp tesislerinde gerçekleştirecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr