Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta karşılaşmalarında Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda ağırladığı Osmanlıspor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu ve üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Bordo Mavili ekip taraftarının da yoğun desteğiyle baskılı bir oyunla başladı. Trabzonspor'un eski hocası Mustafa Reşit Akçay'ın önderliğinde Osmanlıspor, Trabzonspor ataklarını başarılı bir şekilde savuşturduktan sonra golü bulmayı başardı.

HATA PAHALIYA PATLADI

Dzon Delarge'ın rakip ceza alanı dışından sağ çaprazdan kale ağzına gönderdiği yerden pasında, Trabzonspor savunmasında Mustafa Yumlu ve Onur Kıvrak arasında yaşanan anlaşmazlık sonucunda arka direkte müsait pozisyonda bulunan Raul Rusescu topu ağlarla buluşturdu.

TRABZON 2. YARIYA GOLLE BAŞLADI

İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Trabzonspor, 2. yarıya golle başladı. Karşılaşmanın 47. dakikasında rakip ceza alanı içerisinde topla buluşan Yusuf Erdoğan'ın sağ çaprazdan kale ağzına gönderdiği yerden topu, müsait pozisyonda bulunan Sefa Yılmaz tek vuruşla ağlara gönderdi. Bu golle durum 1-1'e geldi.

RUSESCU YİNE SAHNEDE

Raul Rusescu'nun golüyle Osmanlıspor bir kez daha öne geçti. Karşılaşmanın 51. dakikasında Dzon Delarge, rakip ceza alanının hemen gerisinde müsait pozisyonda bulunan arkadaşı Raul Rusescu'yu yerden pasıyla topla buluşturdu. Rusescu, sağ çaprazdan ceza alanına girdikten sonra uzak direğe yerden bir vuruş yaptı ve hem kendisinin hem takımının 2.golünü kaydetti.

Alınan bu sonuçla Trabzonspor maç eksiğiyle 27 puanda kalırken, Osmanlıspor ise puanını 32'ye yükseltti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr