UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Roma'yı eledikleri maçın ardından röportaj alanında basının karşısına çıkan Ramos, "Totti, maçın ardından soyunma odamıza geldi. Benden imzalı formamı istedi. Çok gurur duydum. Ben de ondan imzalı formasını istedim" açıklamasını yaptı.
İspanyol yıldız, "Yıllardan bu yana Totti'nin oyununu hayranlıkla izledim ve takdir ettim. Uzun saçları bende hayranlık uyandırırdı. O futbolun dahisi. Onun bu formasını kişisel müzemin en güzel yerinde saklayacağım" diyerek sözlerini sürdürdü.
Totti'nin oyuna girerken Bernabeu tribünleri tarafından alkışlanması üzerine Ramos, "Totti, bu alkışları hak etti. Kendisini yıllar boyunca futbola adamış bir efsane. Tüm futbolcular için harika bir örnek" diyerek sözlerini noktaladı.

TOTİ AYAKTA ALKIŞLANDI!

Öte yandan Santiago Bernabeu'da oynanan mücadelenin 74. dakikada oyuna giren Totti'yi tüm stat ayakta alkışladı.
Maçtan sonra olay hakkında duygularını dile getiren Totti, "Benim için duygusal bir andı. Bana bu stadyumda çok sıcak bir karşılama yapıldı. Olağanüstü bir durumdu. Bu benim futbola çok şey verdiğim anlamına geliyor" diye konuştu.

REAL MADRİD ÇOK İSTEMİŞTİ!

Kariyeri boyunca Roma'da oynayarak taraftarların sevgilisi olan Totti, birçok kez Avrupa'nın devleri tarafından gelen teklifleri reddederek kulübünde kaldı. 2004 yazında Totti'nin Real Madrid'e transferi uzun süre gündemden düşmemiş ancak kaptan gemisini terk etmemişti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr