Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Dusco Tosic, vatandaşı Alexander Kolarov'un siyah beyazlı takıma gelmeye hazır olduğunu yönetime iletti.

Siyah- Beyazlıların, Manchester City ile anlaşması halinde tecrübeli sol bekin transferi gerçekleşecek. Yeni sezon öncesi stoper, sağ bek ve sol bek transferi yapmak isteyen Beşiktaş, çalışmalarını sürdürüyor. Bu pozisyonlarda belirlenen oyuncularla ilgili görüşmeler devam ederken, sol bek için temasa geçilen Alexander Kolarov konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Dusco Tosic, vatandaşı Kolarov'un siyah beyazlı takıma gelmeye hazır olduğunu yönetime iletti. 30 yaşındaki futbolcu ile transferi hakkında konuştuğunu futbol komitesine aktaran Tosic, kulüplerin anlaşması halinde  Kolarov'un Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığını aktardı.

Bu gelişme üzerine Manchester City ile temaslarını yoğunlaştıran yönetim, anlaşma zemini yaratmaya çalışıyor. City ile 2 yıl daha mukavelesi bulunan Kolarov için takımın yeni teknik direktörü Pep Guardiola'nın raporunu bekleyen İngiliz yetkililer, kısa süre içinde Beşiktaş'a geri dönüş yapacak.

Guardiola'nın onay vermesi halinde Alexander Kolarov için bonservisi bedeli konusunda pazarlıklar başlayacak. (ntvspor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr