Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Kadıköy deplasmanında uzatmalarda kaybederek çeyrek finale çıkma şansını yitiren sarı-kırmızılı ekibin çalıştırıcısı, yaptığı açıklamada oyun anlayışlarında bir değişiklik yapmadıklarını belirterek "Fenerbahçe'nin baskı kurması doğal. Defansif ve ofansif anlayışımız belli. Yalnızca bugün bazı hatalar yaptık, onları düzeltmeye çalışacağız" dedi.

Genç oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Kafkas, "Bu bir dezavantaj olarak görülebilir ama buna rağmen 10 kişi kaldıktan sonra iki net pozisyon yakaladık, onları atabilsek belki penaltılara gidebilirdi. Olmadı, Fenerbahçe takımını tebrik ediyorum ve kupada onlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kafkas ayrıca, bundan sonra lige odaklanacaklarını ve korkulu rüya görmek istemediklerini de söyledi.

YOUNESS MOKHTAR AÇIKLAMASI!

Bugün çıkan haberlerde Kafkas'ın transfer için Kayseri'ye gelen ancak sözleşme imzalamadan ayrılma kararı alan Faslı oyuncu Youness Mokhtar'a ve ağabeyine dayak attığı iddia edilmişti.

Bu iddiaların sorulması üzerine isim vermeden Mokhtar'a kendisi ve Kayserispor üzerinden prim yaptırmayacağını dile getiren Kafkas, "Olay iceberg gibi, görünmeyen tarafı var. Oyuncuyla bir şey yaşamadım, ağabeyiyle ufak tefek bir tartışma yaşadık. Dikkate değer bir şey değil, kamuoyu iddialara itibar etmesin." dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr