Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zenngin karşılaşma sonrası olay açıklamalar yaptı. BJK TV'ye telefonla bağlanan Tolga, maç öncesi çıkartılan söylentilere tepki gösterdi. 'Galatasaray, Fenerbahçe şampiyon olmasın diye Beşiktaş'a maçı verir' yorumunu yapanlara sitemde bulunan Tolga Zengin'in işte o çok tartışılacak sözleri:

'Muslera 90'da kornere çıkmıştı. Daha önce böyle birşey gören oldu mu?'

Galatasaray'ın Fenerbahçe maçındaki oyunuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tolga Zengin; 'Maça baktığınız zaman saha dışında çok konuşuluyordu. 'Galatasaray, Fener'in şampiyon olmasını istemiyor, maçı bırakacaklar falan' deniyordu. Fenerbahçe maçında nasıl oynadıklarını, bizim maçta nasıl oynadıklarını herkes gördü. Muslera 90'da kornere çıkmıştı. Bilmiyorum daha önce böyle bir şey gören oldu mu? Ben hiç görmedim.' dedi.

'Yaptığım o kurtarış benim yapmam gereken iş'

Emre Çolak'ın şutunda yaptığı kurtarışa değinen Tolga; 'Tabikii onların hakkıdır. Kazanmak için oynayacaklar elbette. Maçı biz daha önce koparabilirdik. İlk yarının başlarında biraz tutuk oynadık. Ama 2. yarıda galibiyeti hak ettik. 2. yarıda yaptığım kurtarış zaten benim yapmam gereken iş. Çok şükür verdiğimi poziyonları da güzel önledik.' dedi.

'Bunlar insan da değil'

Anneler Günü'nü kutlayan Zengin sözlerini şöyle sonlandırdı; 'Anneler kutsaldır. Bunların Beşiktaş taraftarı olduğuna inanmıyorum. Bunlar insan da değil. Bunları zaten Beşiktaşlı olarak görsem burada duramam. Annemin resmine bakıp ağlıyorum. Keşke hayatta olsa da hiçbir şeyim olmasaydı, sıradan bir insan olsaydım. Başta şehit anaları olmak üzere bütün annelerin, Anneler Günü'nü kutluyorum. Ben kendime yakışmayan şeyleri yapmak istemiyorum. Yoksa hiçbiri bir şey yazamaz, konuşamaz. Ama canları sağ olsun. 2 maçımız kaldı. Kupayı alalım, sonra bol bol konuşuruz.' dedi. (Akşam)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr