Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta aldığı Gaziantepspor galibiyetiyle 7 haftalık galip geleme serisine son veren yeşil-beyazlı ekip, 24. hafta mücadelesinde yarın Ankara ekibi Osmanlıspor ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek.

SÜPER LİG'DE 10. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 10. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 9 müsabakada Osmanlıspor 2 kez galip gelirken, Bursaspor ise 1 mücadele gülen taraf olmayı başardı. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

OSMANLISPOR EVİNDE, BURSASPOR DEPLASMANDA YENEMİYOR

Ev sahibi ekip, Süper Lig’de evinde oynadığı son 4 karşılaşmayı kaybederken, Bursaspor ise son 6 karşılaşmadan puan çıkartamadı. Mor-sarılı ekip, Beşiktaş, Antalyaspor, Trabzonspor ve Başakşehir’e karşı puan alamadığı bu karşılaşmalarda rakip fileleri de yalnızca 1 kez havalandırabildi. Yeşil-beyazlı ekip ise galibiyet elde edemediği son 6 karşılaşmada 3 kez gol sevinci yaşadı.

DÜDÜK METE KALKAVAN'DA

Yarın Osmanlı Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr