Spiders ve Focus Home Interactive tarafından geliştirilen The Technomancer’ın ilginç konusu ile yaz aylarının en çok beklenen oyunları arasında. Yapım PC, Microsoft Xbox One ve Sony PlayStation 4 platformlarında satışa sunuluyor.
Aksiyon-RPG olarak tanımlandırabilecek yapımın hikayesi oldukça özgün. Su Savaşlarının 200 yıl sonrasında konumlandırılacak yapımda; Mars’ta koloniler kurmaktan başka çare kalmıyor. Evet buraya kadar klişe gibi görünüyor ancak derinlere daldıkça, Total Recall havasını hissediyoruz.

Karakterimiz vücudundaki enerjiyi, teknolojik cihazlarla harmanlarken, karanlık planları olan eski dünya istihbarat örgütlerinin, en seçkinlerinin kombinasyonunda oluşan “Secret Police” ile yüzleşmek zorunda. Üstelik örgütün karanlık ajandası, insanlığın sonunu getirebilecek nitelikte ve her türlü mutant canavar, emirlerine amade.
28 Haziran’da Steam üstünden yayınlanması beklenen oyun, son derece mütevazi ve PC sahiplerine kesinlikle, “upgrade” baskısında bulunmuyor. Zira asgari sistem gereksimleri, az buçuk PC oyunlarına gönül verip, bütçe ayırmış her oyun severin yetişebileceği türden.
Asgari Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10 (64-bit versiyonları) İşlemci: AMD FX-4100 X4 (3,6 GHz)/Intel Core i5-2500 (3,3 GHz) Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: 1 GB, DirectX 11, AMD Radeon HD 6950/NVIDIA GeForce GTX 560 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 11 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX uyumlu İlave Notlar: Aktivasyon için internet bağlantısı

2017 Apple Watch Hakkında Yeni Bilgiler Geldi

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr