Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanması planlanan ancak maça saatler kala bomba ihbarı nedeniyle ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ne zaman oynanacağı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama geldi.

TFF: PAZARTESİ AÇIKLIYORUZ

Türkiye Futbol Federasyonu, ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hangi tarihte oynanacağına hafta başında karar verecek. Fanatik gazetesine konuşan TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, "Pazartesi günü (28 Mart) yönetim kurulu olarak bu konuyu masaya yatıracağız. O toplantıda erteleme maçının tarihini netleştirip kamuoyu ile paylaşacağız" mesajını verdi.

GALATASARAY 28 NİSAN'DAN TAVİZ VERMİYOR!

Galatasaray Yönetimi, maçın mutlaka 28 Nisan’da oynanmasını istiyor. Özellikle de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, FBTV’de yayınlanan görüntülerde, bu maçın Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrasına alınması yönünde görüş belirttiği algısı, Sarı-Kırmızılı idarecileri daha da hırslandırmış durumda. Yönetim içinde konuşulan konu; bu maçın 28 Nisan’dan başka bir tarihte oynanması durumunda, Fenerbahçe’ye karşı masa başında kaybedildiği hissiyatının ortaya çıkacak olması.

Artık duruşundan taviz vermek istemeyen Galatasaraylı idareciler, Türkiye Futbol Federasyonu üzerinde baskı yaparak, istedikleri kararı aldırmanın hazırlıklarını yapıyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr