Galatasaray - Trabzonspor maçındaki hakem hataları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, çarşamba günü saat 11.00'de TFF'nin Riva Tesisleri'nde hakemlik sistemi ile ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Demirören toplantıda Deniz Ateş Bitnel başta olmak üzere hakemlerin performansları hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

Demirören, söz konusu toplantı öncesinde TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelecek.

KULÜPLER BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR
Bu arada Kulüpler Birliği de 29 Şubat Pazartesi günü hakemlerle ilgili olağanüstü toplantı yapma kararı aldı. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ imzasıyla yayınlanan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Pazar gecesi oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçından hemen sonra her iki kulübümüzün başkanı ile ve Türkiye Futbol Federasyonu başkanımızla görüştüm. Gün içerisinde Vakfımıza üye olan birçok kulüp başkanımızla da yaşananları istişare ettim. Bugün saat 14.00’te, Sayın Yıldırım Demirören’in isteği üzerine federasyon binasına giderek kendisini ziyaret ettim.
Yaptığımız son Kulüpler Birliği toplantısında da belirttiğimiz üzere 'hakem hatalarının kabul edilebilir düzeye indirilmesi' konusu Türk futbolu ve kulüplerimiz için hayati önem taşımaktadır. Bu konuyu ilk gündem maddesi yapmak suretiyle 29 Şubat Pazartesi günü saat 11.00’de olağanüstü gündemli bir Kulüpler Birliği Toplantısı düzenleyeceğimizi, bu tarihe kadar özellikle TFF ve MHK tarafından atılacak adımları ve yapılacak önerileri özenle ve her zamanki yapıcı tavrımızla dikkate alacağımızı tüm kamuoyuna duyururum."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr