Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 18. haftasında deplasmanda Bucaspor'a 1-0 yenilen Amedspor'a bir şok da Türkiye Futbol Federasyonun'dan (TFF) geldi. Bucaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Amedspor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Teknik Sorumlusu Harun Kılıç'a 3 maç men ve 3 bin TL para cezs verirken, Antrenör Faruk Türk ise 1 maç men ve 3 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Hatırlanacağı üzere Amedspor, Türkiye Kupası maçlarında "Çocuklar ölmesin maça gelsin" sloganı ve pankartı nedeniyle de TFF tarafından cezalandırılmıştı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:
"AMED SPORTİF FLİYETLER Kulübü teknik sorumlusu HARUN KILIÇ’ın, 17.02.2016 tarihinde oynanan BUCASPOR - AMED SPORTİF FLİYETLER Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 3.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada AMED SPORTİF FLİYETLER Kulübü antrenörü FARUK TÜRK’ün, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 3.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr