23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İzmir'in Urla ilçesindeki TED İzmir Koleji'nde de bayram havasında kutlandı. TED İzmir Koleji Okul Aile Birliği ile düzenlenen şenlikte adeta bayram havası yaşandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TED İzmir Koleji de bir etkinlik düzenledi. TED İzmir Koleji'nin Konferans Salonu'nda öğrencilerin sunduğu program ile başlayan etkinlikler, öğrenciler tarafından okunan şiirler, tiyatro gösterimi ve yarışmalarla devam etti. Bayram havasından geçen kutlamalarda, WANTED Pop Orkestrası da mini bir konser verdi. Programa öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte bir konuşma yapan 1. Sınıf öğrencisi minik Derin Saklıca ayakta alkışlandı. TED İzmir Koleji Okul Korosu'nun beş farklı dilde söylediği şarkılar da, veliler ve öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Kutlamalar sırasında, "Uluslararası VII. sanremoJunior  6-15 Yaş Solo Şarkı Yarışması 1. Türkiye Finali" ne katılarak üçüncü olan TED İzmir Koleji 6. sınıf öğrencisi Eylül Eren'e de ödül takdim edildi.
Etkinliklere Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’ de katıldı. Futbol turnuvası ödüllerini veren Murat Sefa Demiryürek öğrencileri tek tek tebrik etti.
Şenliğin Tüm Geliri TEB Bursluluk Fonuna Aktarılacak
TED İzmir Koleji ve Okul Aile Birliği ile birlikte düzenlenen 23 Nisan Şenliklerinde satışlardan elde dilen tüm gelirler Türk Eğitim Derneği TEB Bursluluk fonuna aktarılacak. Tam Eğitim Bursu kapsamına daha çok destek vermek istediğini belirten TED İzmir Koleji Okul Aile Birliği Üyeleri bu ve benzeri çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
 
BASKETBOLUN SEVİLEN İSMİ DE PROGRAMA KATILDI
Kutlamalara, basketbolun sevilen ismi başarılı sporcu Hüseyin Beşok da katıldı. Beşok, duygularını şöyle ifade etti:
"23 Nisan Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği en büyük bayramdır ve bizlerde aldığımız bu görevi çocuklarımıza devrediyoruz. Çocuklarımızda ileride bu görevi Atatürk'ün unutulmaması adına, O'nun yaptıklarını herkese hissettirmeye, düşüncelerini yaşatmaya devam edecekler. Bir spor adamı olarak gerek bireysel gerekse spor okulumuz ile elimden geldiğince çocuklarımıza destek vermeye çalışıyorum. Sporla büyüyen çocuklar bedensel ve zihinsel olarak sağlıklı gelişirler. Spor yapan çocuklar kötü alışkanlıklardan uzak büyürler bu yüzden okul eğitiminin yanında çocuklarımız mutlaka spor eğitimi almalıdır."
 
 
Detaylı Bilgi İçin:
TED İZMİR KOLEJİ
Kurumsal iletişim Sorumlusu
SENA TOKGÖZ
444 6 833
[email protected]
[email protected]

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr