Mehmet Akatay’ın yıllarca eşlik ettiği sanatçılardan yeni albümü için destek geldi. Tarkan, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Sibel Can, Kibariye, Zara, Hakan Altun, Gökhan Tepe, Fettah Can, Işın Karaca, Ziynet Sali, Bengü, İsmail Altunsaray, Soner Sarıkabadayı ​ ve Berkay video mesajlarla sanatçıya destek oldular.

Mehmet Akatay Çimen’s Yapım’dan çıkan yeni albümünü 14 Kasım Pazartesi Jolly Joker’de vereceği konserle müzikseverlerin beğenisine sunacak.
 

Tarkan: “Kalplerimizden kalplerimize akan çok güzel bir albüm olmuş.”

Ajda Pekkan, “Sevgili dostumuz Mehmet Akatay’ın projesini çok beğendik.”

Kenan Doğulu: “Mehmet Akatay’ın Sazlı Sözlü projesine bayıldım. Siz de bayılacaksınız.”

Sibel Can: “Hayran olduğum müthiş müzisyenlerden. Albümü çok güzel.”

Kibariye: “Ablan olarak söylüyorum; o kadar güzel bir iş yapmışsın ki.”

Zara: “Sazlı Sözlü Project’te ben de varım ve türküler de var. Dinlemeye hazır mısınız?”

Hakan Altun: “Mehmet Akatay, Türkiye’nin değil dünyanın en önemli perküsyonistlerinden birisidir. Muhteşem müzisyenlerin, muhteşem yorumların yer aldığı harika bir albüm olmuş.”

Gökhan Tepe: “Sazlı Sözlü harika bir albüm olmuş. Tam bir müzisyen albümü. Yolu açık olsun.”

Fettah Can: “Sazlı Sözlü Project’i dinlemek için sabırsızlanıyorum.”

Işın Karaca: “Mehmet Akatay’ın albümü muhteşem olmuş. Birikte müzik yapmaktan keyif aldığım müzisyenlerin yapmış olduğu bir albüm.”

Ziynet Sali: “Keyifle dinleyebileceğiniz bir çalışma, muhteşem.”

Bengü: “Mehmet Akatay Türkiye’nin ve dünyanın starlarından birisi. Sazlı Sözlü albümü herkesin edinmesi gereken bir albüm olmuş.”

İsmail Altunsaray: “Usta müzisyen Mehmet Akatay’ın  yeni albümü Sazlı Sözlü Project’te ben de varım. Ve herkese tavsiye ediyorum.”

Soner Sarıkabadayı: “Sazlı Sözlü Project çok güzel olmuş. Hayırlı olsun.”
Berkan: “Muhteşem bir iş olmuş. Ben çok sevdim, herkese tavsiye ederim.”
 ​
Mehmet Akatay’dan ‘By Mehmet Akatay Sazı Sözlü Project’ Albüm

Müzik dünyasının usta ismi Mehmet Akatay’ın yeni albümü ‘By Mehmet Akatay Sazlı Sözlü Project’ Çimen’s Yapım’dan yayınlandı. 

Bugüne dek pek çok önemli sanatçıya eşlik eden perküsyon sanatçısı Mehmet Akatay kendi projesi ile müzikseverlerin karşısına çıktı. 

Zara ve İsmail Altunsaray’da albümde

Zara ve İsmail Altunsaray, kendi müzik çalışmalarında her dem büyük emeği olan Mehmet Akatay’ın bu albümünde ‘olmazsak olmaz’ duygusuyla misafir oldular.
Ayrıca, Akatay önderliğinde oluşan projede sazlarında ustalaşmış yetkin müzisyenler; Serhan Yastıman, Şevket Aşıkuzun, Murat Süngü, Mehmet Özen, Ali Tüfekçi ve Memduh Akatay bir araya geldiler.  Sazlarının sesine, seslerini de katarak harika bir çalışmaya imza attılar. 

Yapımcı Mazlum Çimen

Çimen’s Yapım etiketi ile çıkacak olan bu projeye, elektro bağlamasıyla İsmail Tunçbilek, kemanıyla Sendur Güzelel, udu ile Yıldıran Güz ve bağlama, buzuki ve tarı ile Mustafa İpekçioğlu (ŞARBON) destek oldular. Mazlum Çimen, müzik dünyasına böyle bir albümü hediye etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.      

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr