Tarkan sahneye 32 kişilik orkestrası eşliğinde ‘Ahde Vefa’ albümündeki unutulmaz Türk Müziği şarkıları ile perdeyi açtı. Megastar Tarkan, konserin başında 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili açıklama yaptı.

Tarkan şöyle konuştu: "Hepinize de hepimize de geçmiş olsun demek istiyorum. Geçen aylarda yaşanılan o çok tatsız durumlar hepimizi çok üzdü."

"ÜLKEMLE GURUR DUYUYORUM"

"Ama milletimin ülkesine sahip çıkması o kadar duygulandırdı ve beni mutlu ettiki hepinizle gurur duyuyorum. Ülkemle gurur duyuyorum, ülkesine sahip çıktığı için. Üstelik her tür insan el ele verdiler ve korudular ülkemizi. Çok teşekkürler burdan hepinize."

"Bu gece istiyorum ki iki saatliğine de olsa derdinizi üzüntünüzü evde bırakmış olun bu gece buradan kuşlar gibi hafif olarak gidin evinize."

Açılışı Türk Müziği klasikleriyle yapan Tarkan konserin ikinci yarısında ise “Cuppa”nın da yer aldığı sevilen pop şarkıları ile sevenlerini coşturdu.

Tarkan, sevenlerine büyük bir sürpriz yaparak “birçok kişinin yüreğine dokunacak” sözlerinin ardından “Üşüdüm” isimli şarkısını ilk kez Açıkhava’da seslendirdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr