Trabzonspor ile yeniden anlaşacağı konuşan teknik direktör Ersun Yanal'ın hafta içinde İngiltere'ye giderek, 1. Ligi'nde mücadele eden Sheffield United'ın sahibi olan Suudi Arabistan Spor Bakanı Prens Abdullah bin Moosad ile bir araya geldiği öne sürüldü.

Hürriyet'in haberine göre; Sheffield United'ın Türk yöneticisi Selahattin Baki aracılığıyla yapılan görüşmede Prens Abdullah, Ersun Yanal'a transfer teklifini resmen iletti.

Prens Abdullah'ın Yanal'a, "Sizi uzun süredir takip ediyoruz ve Türkiye dışında bir kulüpte çalışmak istediğinizi biliyoruz. Eğer kabul ederseniz sizinle uzun vadeli bir anlaşma yapmak istiyoruz. Amacımız 3 yıl içinde Premier Lig'e yükselmek" dediği öğrenildi.

Suudi Arabistanlı prens daha sonra Sheffield United ile ilgili projelerini anlattı ve kulübün başarılı olması için bütün imkanlarını seferber edeceğini söyledi. Yanal ise, 127 yıllık geçmişi bulunan bir kulüpten gelen transfer teklifinin kendisini onurlandırdığını ifade etti ve düşünmek için süre istedi.

Prens Abdullah bin Moosad, en başarılı Arap işadamları arasında yer alıyor. Aile mirasından çok kendi başına yaptığı işlerle servetine servet katan Prens Abdullah, dünyanın en büyük kağıt üreticilerinden biri. En yakın arkadaşlarından biri olan Alex Ferguson ile sık sık yemekler yiyen Prens Abdullah, İngiliz efsane David Beckham ile de devamlı temas halde olduğu biliniyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr