Survivor 2016 kim elendi sorusunun cevabı için bir hafta sonraki Ada Konseyi beklenecek. Bu akşam Gizem Kerimoğlu'nun yanında ikinci eleme adayının Gönüllüler'de kim olacağı belirleniyor. Dokunulmazlığı alan İbrahim'in söylediği aday Serkay oldu. Yeni düzenlemeye göre birleşme partisi öncesi adaya son veda edecek kişi önümüzdeki hafta yapılacak dokunulmazlık oyunu sonrası SMS oylaması ve sonuçları ile belirlenecek. Yeni duruma göre haftaya Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybederse bu iki adaydan birine eklenecek 3. ya da 4. aday SMS oylamasına çıkacak ve bir kişi adaya veda edecek.

Birleşme partisi öncesi adalarda gerginlik ise artarak devam ediyor... Adaya kimin veda edeceği önümüzdeki hafta takımlar arasında oynanacak dokunulmazlık oyunu ve sonrasında dokunulmazlığı kimin kazandığına göre değişecek aday sayılalarıyla Survivor SMS sonuçları ve SMS sıralaması videosu açıklandıktan sonra belli olacak.

Ada Konseyi öncesi Kıbrıs'a erken gitmenin anahtarı durumundaki bireysel final kolyeleri için mücadeleler gerçekleştirildi. Adaların son durumlarına ilişkin görüntülerden sonra bireysel olarak oynanan ve Kıbrıs biletini erken almayı sağlayacak final kolyesi toplamaya ve aynı zamanda takımına Yapı Kredi'nin sponsorluğunda Türk yemeği ve teknoloji hediyesi getirmeyi sağlayan final oyunları gerçekleştirildi.

Gönüllülerden İbrahim Serkay'ı aday gösterdi!
Bireysel dokunulmazlık oyunu akabinde de  SURVİVOR 2016 ADA KONSEYİ heyecanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlığı alan İbrahim eleme adayı olarak Serkay'ın adını söyledi ve aralarında bunu konuştukları bir problemleri olmayacağını söyledi. Serkay da bu açıklamalara destek verdi. Şimdi iki eleme adayı belirlenmiş oldu. Gizem Kerimoğlu ve Serkay önümüzdeki haftanın belirlenmiş olan ilk iki adayı. Yanlarına 3. ya da 4. adaylar da eklenebilir ve SMS sonuçlarına göre bu adaylardan biri yarışmaya veda edecek.

Final Kolyesi Oyunu ve Kıbrıs Finali'ne bir adım daha yaklaşanlar...
Final Kolyesi Afakan Atakan ve Damla'nın oldu... Final oyunları çok çekişmeli geçerken geçtiğimiz oyunların favorileri olan Yattara ve Nagihan bu sefer ilk turda elendi. Bayanlarda finale Gizem Kerimoğlu ve Damla kalırken, eklerde de final oyunu için Serkay, Avatar Afakan ve Yunus Günçe yarıştı. Yarışmaların sonunda erkeklerde de final oyununu Atakan kazandı. Kızlarda ise Damla kazandı. Türk yemeği ödülünü takımlarına kazandırmak için Damla ve Atakan gözleri bağlı rakam yerleştirme oyunu oynadılar ve oyunu 5-2 kazanan Atakan ödülü takımına getirdi. Gönüllüler yine aç kaldı. Atakan hem final kolyesini 5'e çıkardı hem de takımına Hünkar beğendi yeme fırsatı sağladı.

Ünlüler takımında Ezgi, Nagihan ve Yattara’nın performansları üst düzeydeydi ve Atakan’ı aratmıyordu. Ünlüler 18 Nisan Survivor ödül oyununda 5-2 öne geçmeyi başarsa da Gönüllüler takımı da boş durmuyordu. Gönüllülerde de Serkay ve Efecan erkek olarak yarıştı ve Semih’e hiç oyun vermediler. Gönüllülerden Ünlüler’e geçen Semih Öztürk Pazartesi ödül oyununda 4’te 0 yaptı ve hiç oyun alamadı.

Gönüllüler geriden gelip eşitliği yakaladı hatta 7-7 beraberliği yakaladılar. Ancak Ünlüler 8-7 yaptı ve 9-7 öne geçme şansını yakaladılar. Yattara ve Serkay karşı karşıya geldi, saniyelerle Serkay kazandı. 8-8 oldu durum.  Daha sonra Ünlüler üst üste sayı aldı ve kazanan takım Ünlüler oldu. Ünlüler Gönüllüler takımını 10-8 mağlup etmeyi başardı.

18 Nisan Survivor ödül oyununu Ünlüler kazanınca lahmacun, pide, kebap yemeye hak kazandı, yanında da coca cola içtiler.

Survivor'da heyecan her geçen gün giderek artıyor. Tartışmaların eksik olmadığı Survivor yarışmasında dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Survivor yarışmasında dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde şok bir suçlama yapıldı. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasında İbrahim, Yattara ile yarışırken 2 kere yere düştü ve omzundan sakatlandığını söyledi ve yarıştan çekildi.Survivor yarışmasında dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde şok bir suçlama yapıldı. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasında İbrahim, Yattara ile yarışırken 2 kere yere düştü ve omzundan sakatlandığını söyledi ve yarıştan çekildi.

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı ve ilk eleme adayı gönüllülerden Gizem Kerimoğlu oldu.

İbrahim’in sakatlığını öne sürerek yarışmaması Efecan’ın tepkisini çekti. Yarışma sonrası İbrahim’in sakatlığından eser kalmadığını, Hindistan cevizlerini kırarken hiç zorlanmadığını söyleyerek İbrahim’i suçladı!

İbrahim, isteyerek yarışmadığını iddia ettiği İbrahim’i pazartesi yayınlanacak olan bölümde sert eleştiriler getirdi.

ATAKAN HIRSIYLA DİKKAT ÇEKTİ!

Son iletişim oyununda gönüllülerin sevinçlerine bir hayli sinirlenen Atakan, dokunulmazlık oyunu için hırs yaptı. Mutlaka kazanmaları gerektiğini söyleyen Atakan, bu saatten sonra gönüllülerin kabusu olacağını belirtti.

TUĞBA ÖZAY KAZA GEÇİRDİ

Dokunulmazlık oyunu esnasında Gizem Kerimoğlu için mücadeleye giren Tuğba Özay, burnuna aldığı darbe ile birlikte acılar içinde yerde kaldı. “Ah! Burnum” diyerek bağırmaya başlayan ünlü isim gözyaşları içerisinde burnunun kırılmaması için dua etti.

Tuğba Özay: Ne olur kırılmasın!
Survivor yarışmasında ünlüler takımında mücadele eden Tuğba Özay, dokunulmazlık oyunu sırasında yüzüne aldığı darbe sonucu uzun süre acı içinde kıvrandı.

 

TV8'de yayınlanan Survivor'de bu haftaki dokunulmazlık dokunulmazlık oyunu bir hayli sert geçti.   Ünlüler takımından Tuğba Özay, Gizem Kerimoğlu ile yarışırken burnuna gelen darbe nedeniyle yerde kaldı. Bu sırada Özay'ın, "Ne olur kırılmasın" haykırışları ekranlara yansıdı.   Tuğba Özay'ın acı içinde kıvranması gerek arkadaşlarını gerekse ekran karşısındaki seyircileri üzdü.


İşte Zafer’i diskalifiye ettiren o kavga

Survivor 2016’da Zafer Mete ve Semih Öztürk kavgası kameralara böyle yansıdı. Survivor’da herkesin merakla beklediği Semih ile Zafer arasındaki kavga görüntüleri yayınlandı. Görüntüleri izleyen yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemezken, karar Zafer’in aleyhine oldu ve diskalifiye edildi.

Acun Ilıcalı, Semih- Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu daha önce açıklamıştı. Adadaki ekip Semih–Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu oldu. Survivor’da Semih-Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merakla bekleniyordu. Acun Ilıcalı’nın vermiş olduğu kararla yayınlanan görüntüler izleyenleri şaşırttı.



ZAFER DİSKALİFİYE OLDU SEMİH ÜNLÜLER TAKIMINA GEÇTİ
Survivor’a damga vuran ve Zafer’in elenmesiyle sonuçlanan Semih – Zafer kavgası sonrasında Acun Ilıcalı Semih’in bundan sonra Ünlüler takımında yer alacağını açıkladı. Bu şok karardan sonra yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bundan sonra kesin olarak Gönüllüler takımında yer alan Semih, Ünlüler takımına geçerek yarışmaya burada devam edecek.

ZAFER METE KİMDİR?

Zafer Mete, 8 Ocak 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Mete’nin Yonca ve Yeliz adında iki kız kardeşi vardır. Yakışıklı yarışmacı Zafer Mete, Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Zafer Mete 24 yaşındadır ve oğlak burcudur. Mete, modellik yapmasının yanı sıra Karmate kovboy Galatasaray taraftarıdır. Ayrıca Galatasaray formasını giyen yakışıklı yarışmacı 2014 yılında Best Model.Of Turkey yarışmasına katılmıştır. Survivor 2016 yarışmasında Zafer Mete gönüllüler takımında yer almaktadır. Mete'nin kendisinden sonra iki kız kardeşi daha vardır. Zafer Mete'nin kız kardeşlerinin isimleri ise Yonca ve Yeliz'dir. Survivor 2016 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan diğer isimler ise şöyledir; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü’dür


SOSYAL MEDYADA YAPILAN BAZI YORUMLAR

AsaaiLife [email protected]_Rustem
biz hep haziriz bu ulke acitasyonu degil sampiyonu sampiyon yapacak magdurlukla sampiyyonluk arasinda fark var

merve [email protected]_ylmk
Nagihan kameralara oynamıyr enazındn.Tuğba içten pazarlıkçı.Sinsice oy atanlara oynuyr.Umarım Semih,Tuğba-Yunus dolduruşuna gelmez #survivor

mervegkhnGTFC [email protected]
Oylar bolunmesin ve ilk iki haftadaki gibi devam etsin... #Survivor Ama Gormek istemiyorsaniz o ayri bu hafta Sadece oylar Atakana

Ali Saltık [email protected]
Ütopya'da Semih'i tokatlayan Çağdaş diskalifiye olmuştu. Tarih tekerrür etti ve yine Semih'le kavga eden Zafer diskalifiye oldu. #survivor

Süvari Bora [email protected]
Her gittiği yarışmada dayak yiyen, kavga eden, bölünmelere sebep olan biri masum değil suçlunun ta kendisidir.

Ayfer [email protected]_
Atakancılar Semih'in SMS gücünden korktukları için elensin diye Zaferi savunuyolar kavga olayında. Ezik misiniz kuzum??

Survivor ALL star [email protected] 12 Nis
Semih Sabırlı Biri Asla Vurmaz Zafer Diskalifiye olmuştur inşallah Kavga Olmuşsa belki Semihi Ünlülere Gönderir Kesin Bu acun...??

Gizeem [email protected]
Onu bilmem ama bu kavga en çok ünlülere yaradı kendi takımında kimseyle anlaşamayan Semih, paylaşılamayan çocuk haline geldi

Elfida [email protected]
Gönüllüler ilk elemede gönderecekleri kişiydi Zafer. Şikayet etmeye başlamışlardı bile. Kavga sırasında hep onun sözleri biplendi.

Gamze Gül. ?@_gmzgl 9 sa.9 saat önce
Nagihan, Semih'le kavga etsene bişey deniycez????????

Doğukan Demirci ?@_Dogukan1905_
#survivor Bence atakanın ve semihin destekçileri kavga ediceğine bir olsun daha iyi mükemmel olur

Esranur #SerkayT. [email protected]
Madem Semih Ünlüler'e geçti, Zafer'i elemeyin. Zafer o adada başka kimseyle kavga etmezdi zaten.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr