Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programının özel haberine göre, Nagihan Karadere'nin eşi Uğur Gökçe internette tanıştığı bir kadına çıplak fotoğraflarını yolladı.

'Nagihan'ın namuslu kocası' notu ile sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf büyük ses getirdi.

İŞTE O FOTOĞRAF



Göz6 Panaroma programına katılan Nagihan Karadere, kocasının çıplak fotoğrafları ile tehdit edildiğini söyledi. Romanya numarasından kendisini arayan bir kadının; '10 bin Euro verirsen görüntüleri dağıtmaktan vazgeçerim. Eşinden istedik. Eşin vermiyor.'  diyerek kendisinden para istediklerini söyledi.

İşte Nagihan Karadere'nin o açıklamaları:

''Bunu nasıl yaşadım bilmiyorum. Hala kendimde değilim. Şantaj söz konusu. Eşimden para sızdırmaya çalıştılar ondan alamayınca bana döndüler. 10.000 euro istediler. Bildiğim tek konu herkesin bildiği konu. Biraz anlayışlı olsun herkes. Haklı haksız gözetmeksin biraz daha sakin olsunlar çünkü bir kızım var. Onun etkilenmesini istemiyorum. Boşanıp boşanmama konusunu şu an konuşmak istemiyorum. Bu konuyu 2 gün önce öğrendim Sosyal medyadan mesaj geldi eşinin bende fotoğraf ve videosu olduğunu söylediler. Kız Türk numarası Romanya numarasıydı. Görüntüleri görünce şoka girdim. Eşime söyleyince bir şey diyemedi. Daha önce nöyle bir şey yaşamadım. Eşimden beklemezdim.''

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr