Çevredekilerin meraklı gözlerle izlediği paketin konfeksiyon mağazasında kıyafetlerin sergilendiği alçıdan yapılan mankenlerin devrilmemesi için kullanıldığı ve içinde taş olduğu belirlendi. 


İnegöl'de, Sarraflar Çarşısı karşısındaki bir işyerinin önüde bulunan şüpheli paketi gören vatandaşlar 155 Polis İmdat'ı arayarak ihbarda bulundu. Kısa sürede belirtilen yere gelen polis ekipleri paketin çevresine güvenlik şeridi çekti. Meraklı kalabalığı paketten uzak tutan polis çevrede yaptığı araştırmada bu paketin, yakında bulunan bir konfeksiyon mağazasında, kıyafetlerin sergilendiği alçıdan yapılan mankenlerin devrilmemesi için kullanıldığını içerisinde ise taş olduğunu öğrendi. Açılan paketten söylendiği gibi taş çıktığını gören polis ve meraklı vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

İfadesi alınan ve ismi açıklanmayan konfeksiyon sahibinin, "Paket haline getirdiğim bu taşları, mağazamın önünde bulunan kıyafet giydirdiğim mankenlerin devrilmemesi için kullanıyorum. İişyerimin önünden kimin aldığını bilmiyorum" dediği öğrenildi.  Kaynak: Cumhuriyet.com.tr