Feriköy Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine anma törenine, Beşiktaş Kulübü İkinici Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Ürkmezgil, E.Berk Hacıgüzeller, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Candaş Tolga Işık, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Erdal Karacan, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Genel Koordinatör Levent Çifter, BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörü Gökhan Keskin, altyapı sporcuları, divan ve kurul üyeleri ile Seba'nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.
Turkcell Süper Kupa maçı için takımla birlikte Konya'da bulunan kulüp başkanı Fikret Orman ise törene çelenk gönderdi. Anma töreni, okunan duaların ardından sona erdi.

Bu arada anma törenin ardından yönetim kurulu üyeleri ve törene katılanlar, Galatasaray'ın kurucularından Ali Sami Yen'in mezarını ziyaret etti ve dualar okudu.
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, camiaların birbiriyle dost olduğunu ve rekabetin sadece sahada yaşandığını belirterek, şunları söyledi:
"Ali Sami Yen'in mezarını da Beşiktaş camiası olarak ziyaret ettik. Bizler birbirimize değer veriyoruz. Rekabet sadece sahadadır. Deplasman yasağının kalktığı bir süreç başladı artık. Tüm taraftarlardan bunun kıymetini bilerek, şartlara, kurallara uymalarını rica ediyorum. Spor camialarını yükselten, yücelten, onları temsil eden kişilerin tavırları ve tarzlarıdır. Seba'nın bu tarzıyla lider olduğunu tüm spor kamuoyu biliyor."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr