Sarı-Kırmızılılar'da Wesley Sneijder'la birlikte birçok oyuncuya sarı kartlar sebebiyle verilen para cezaları camiada huzursuzluk oluşturdu. Böylece Sneijder'ın gönderme operasyonu netlik kazanırken, bu olay Dursun Özbek'in sorgulanmasına sebep oldu. Başkan, geldiğinden bu yana birçok başarısızlıklara imza attı be bunlar da sarı kart cezası gibi kolayca ödenecek cinsten değil.

Öncelikle camianın beklediği ve heyecan uyandıracak bir teknik adamın takıma getirilememesi taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Yönetimde art arda gelen istifalar kulüpte iç karışıklık olduğunu açıkça gözler önüne sererken, UEFA tarafından ceza almış olmasına rağmen Serdar Aziz için 4,5 milyon euro verilmesi adeta dudak uçuklattı. Sakatlıklarla boğuşan Hamit'le nikah tazelenmesi, rakipler Gökhan Gönül ile Van der Wiel'i almışken Sabri'yle nikah tazelenmesi ise 'pes artık' dedirtti.

Ekonomik olarak zor durumda olan kulübe henüz maddi kaynak oluşturulamaması ise Aslan'ın geleceğini tehlikeye atıyor. Riva arazisinin yarı fiyatına satılmasının planlanması, Mecidiyeköy'deki hotel projesinin hâlâ askıda olması camiayı karamsarlığa itti. En son çıkarılan Sneijder krizi ise bardağı taşıran son damla oldu. Taraftarlar suçlunun Başkan olduğuna, ancak cezayı oyuncuların ödediğine inanıyor.

(Samet Çayır/ Güneş)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr