Beşiktaş'ta şampiyonluğun mimarlarından Jose Sosa için altyapısından yetiştiği takım olan Estuadiantes'in ısrarı sürüyor. Devre arasından bu yana yıldız oyuncu için girişimlerde bulunan Estudiantes, başkan Juan Sebastian Veron vasıtasıyla Sosa'nın menajeriyle tekrar temasa geçti.

Arjantin basınına konuşan Jose Sosa'nın menajeri Favio Bilardo, "Sosa'nın Beşiktaş ile 2 yıl daha sözleşmesi var ve 6 milyon dolar kazanacak. Bu şartlarda, transferin çok zor olduğunu söyleyebilirim, ancak Estudiantes yönetimi görüşmelere başladı" ifadelerini kullandı.

"ESTUDIANTES SOSA'NIN ARJANTİN'E GELMESİNİ BEKLİYOR"

Geçtiğimiz hafta Sosa ile ilk görüşmesini yaptığı belirtilen Estudiantes yönetiminin, oyuncunun ailesi ile birlikte tatilinin ikinci yarısı için bu hafta Arjantin'e gelmesini beklediği ve yüz yüze görüşüleceği kaydedildi.

Öte yandan haberde, Jose Sosa'nın, 2006 yılında Veron'un da Avrupa'dan Estudiantes'e döndüğü yaşta (31) olduğu vurgulandı.

VERON: "SOSA'YI GERİ DÖNDÜRMEK İSTERİM"

Geçtiğimiz aylarda Estudiantes Başkanı Juan Sebastian Veron da Sosa ile ilgilendiklerini resmen açıklamış ve 1Jose Sosa'yı tekrar Estudiantes'e döndürmek isterim1 ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 31 lig maçında 7 gol, 12 asistlik bir performans sergileyen Sosa'nın 2018'e kadar kontratı bulunuyor.
(SporX)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr