Son günlerde konsol devi Sony‘nin oldukça hareketli günler yaşandığını söyleyebiliriz. Son gelen haberle beraber şirketin mobil oyun sekörüne ciddi bir şekilde girmeye hazırlandığı belirtiliyor.


Konsol devi, mobil platformlara oyun geliştirecek yeni bir şirket kurmaya hazırlanıyor. Son günlerde konsol devinde oldukça hareketli günler yaşandığını söyleyebiliriz. Son gelen haberle beraber şirketin mobil oyun sekörüne ciddi bir şekilde girmeye hazırlandığı belirtiliyor. Yeni bir atılım yaparak ForwardWorks isimli şirketin temellerini atmaya hazırlanan şirket, Android ve iOS platformları için mobil oyunlar geliştirecek.
Başlangıç olarak Japonya ve Asya bölgeleri için mobil oyun geliştirme kararı alan şirketin başına Atsushi Morita getirilecek. 1 Nisan 2016 tarihinde resmi açılışını gerçekleştirecek olan ForwardWorks, mobil dünyanın yeni yıldızı olmayı istiyor.
Dünyanın en büyük Pazar paylarından birisi olan mobil oyun sektörünü Sony’nin yeni keşfetmesi geç oldu diyebiliriz. Ancak doğru hamleler yapıldığı takdirde oldukça büyük bir kitle ForwardWorks’ü bekliyor.

Batman V Superman Yıldızları ve Yönetmeni Konuştu

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr