Amerika'nın Pensilvanya eyaletinin Philadelphia şehrinde yaşanan olayda adı açıklanmayan bir adam, sokaktan geçenlerin gözleri önünde yaklaşık yarım saat boyunca bir kadını feci şekilde dövdü. Cep telefonu ile çekilen görüntülerde, adam yerde yatan kadının suratına ve bedenine acımasızca darbeler indirirken görülüyor.

SOKAKTA BULUNAN HİÇ KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ

Etrafta bulunan insanlar olaya müdahale etmek yerine, onlarca dakika süren dayağı izlemeyi, kimileri de cep telefonları ile görüntülemeyi tercih etti. Fresco News adlı haber sitesinde paylaşılan videoda izleyenlerden bazılarının güldüğü de görüntülere yansırken hiç kimsenin olaya karışmaması dikkat çekti.

DAYAK YİYEN KADININ KİMLİĞİ SAPTANDI

Polis sözcüsünün yaptığı açıklamada, görüntülere yansıyan dayak olayının şehrin Kensington bölgesinde meydana geldiğini, konu hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Buzzfeed'e konuşan polis sözcüsü, dayak olayına tanık olan bazı kişilerin durumu 911 acil yardım hattına ihbar ettiğini de sözlerine ekledi. Polis dayak sonrası hastanede yaralarını tedavi ettiren kadının yerini ve kimliğini saptadı lakin şiddet mağduru kadın hakkında bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr