Burak Yılmaz’ın Çin’e transferinin ardından Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’e de teklifler geldiği iddiası üzerine yıldız oyuncunun menajeri Guido Albers konu hakkında açıklamalarda bulundu.

"SNEİJDER GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYOR"
Transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve Wesley Sneijder’in Çin’e gitmek gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Guido Albers’in yaptığı açıklamalar şu şekilde:
“Çin’den 100’lerce insan beni arayıp Wesley Sneijder’i sordu. Ancak Sneijder Galatasaray’da kalmak istiyor ve Çin’e gitmek gibi bir düşüncesi yok. Bildiğim kadarıyla Çin’den 5 ya da 6 kulüp Sneijder ile ilgileniyor. Ancak Sneijder’in serbest kalma bedeli 20 milyon euro ve transfer etmek isteyen takım 20 milyon euro vermek zorunda. Söylediğim gibi, Sneijder’in Galatasaray’dan ayrılmak gibi bir düşüncesi yok. Çin’den bir kulübün oyuncuya yıllık 7 milyon euro önerdiği iddiaları doğru değil. Birçok telefon geliyor ancak resmi bir teklif yok. Söylenenler dedikodudan ibaret. Sneijder’in takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi yok. Galatasaray’da ve İstanbul’da mutlu.”
Burak Yılmaz’ı 8 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle kadrosuna dahil eden Beijing Guoan takımının ardından bir başka Çin kulübü Jiangsu Suning’in de Galatasaray’ın kapısını çaldığı iddia edilmişti. Çin ekibinin Galatasaray’a bonservis bedeli olarak 16 milyon euro, oyuncuya da yıllık 7 milyon euro önerdiği iddiaları yerel basında yer almıştı.(sporcope)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr