Sarı-kırmızılıların dünyaca ünlü futbolcusu Wesley Sneijder, Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan olaylarla ilgili ülkesinde yayınlanan bir gazeteye açıklamalarda bulundu. Siyasetten uzak durmaya çalıştığını söyleyen Sneijder, "Türkiye'de yaşıyorum ama bu konu ile alakalı olumsuz hiç bir şeyle karşılaşmadım. Durumun biraz abartıldığını düşünüyorum. Hiç kimse bana bu konu ile alakalı gelip bir şey sormadı" şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE'DE ÇOK MUTLUYUM, SORUN YAŞAMADIM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hollanda hakkında söylediklerinin kendisini rahatsız edip, etmediğinin sorulması üzerine yıldız futbolcu, “Ben Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olarak görev yaptığı ülkede yaşıyorum ve futbolcuyum. Bu konular bana çok uzak. Ben konsantremi futbola ve aileme veriyorum. Türkiye'de çok mutluyum, sorun yaşamadım” diye cevap verdi.

“AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

'Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan gerilimden dolayı Galatasaray’dan ayrılacak mısın?' sorusuna 32 yaşındaki futbolcu, “Bu durumdan dolayı oynadığım takımı bırakıp başka bir takıma gitmeyi düşünmüyorum. Haftaya her şey daha değişik olabilir. Türkiye'den ayrılmayı düşünmüyorum” cevabını verdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr