Fenerbahçe'nin, İngiliz devi Liverpool'dan transfer ettiği Martin Skrtel kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imzasını attı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen ve Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun katıldığı imza töreninde Slovak stoper şöyle konuştu:


"Fenerbahçe sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da büyük bir kulüp. Taraftarı mutlu etmek için sonuna kadar çabalayacağım. Avrupa Şampiyonası sürecinde menajerim Fenerbahçe ile görüştü. Ben Fenerbahçe'deyim. Diğer takımlarının adlarını söylemeye gerek yok. Monaco harika bir takım. Monaco maçına kadar hazır olacağımızı düşünüyorum.

'Stoch bana F.Bahçe ile ilgili güzel şeyler söyledi'

Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için her şeyi yapacağız. Stoch bana İstanbul, Fenerbahçe taraftarı ve kulüple ilgili çok güzel şeyler söyledi. Onunla beraber olmaktan mutluyum."

Skrtel, teknik direktör Pereira'nın denediği 3-5-2 sistemi ile ilgili soruya ise "Bizler futbolcularız. Sistemi belirlemek hocanın işi ve biz buna saygı duyuyoruz. Bizim esas işimiz futbol oynamak. Yapmamız gereken sahaya çıkıp en iyisini yapmak. Bu işi kolaylaştırması gereken bizleriz. Daha çok 4'lü savunmaya oynamaya alışkınım ama elimizden geleni yapacağız" yanıtını verdi.
(Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr