Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Sinan Oğan'ın Avukatı Kürşat Ergün, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan silahlı saldırı girişimi olduğunu duyurdu.

Ergün, saldırının son anda önlendiğini belirtti. Sinan Oğan'ın Avukatı Kürşat Ergün silahlı saldırı girişimini, 'Sayın Oğan'a yönelik saldırı girişimi korumaların müdahalesi sonucu engellenmiştir. Saldırı şüphelisi olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştır.' tweet'i ile duyurdu.

samsunkenthaber.com’da yer alan habere göre, Sinan Oğan, saldırıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bafra’da esnaf ziyaretlerim sırasında bize suikast hazırlarken kaçtılar. Türkiye’yi bir evet hayır oylaması ile getirdikleri nokta budur. Burada anayasayı oylayacağız ama siyasetçilerin o sorumsuz açıklamaları bize yönelik saldırıları durdurmamaları maalesef bir karanlık emele fırsat sunmuştur. Buradan Başbakan Binali Yıldırım’a sesleniyorum sana daha öncede mektup yazdım sen sadece evet diyenlerin mi başbakanısın. Bizim can güvenliğimizi koruyamayacaksan in o koltuktan. Bunlar bizi yıldıracağını zannediyor. Bunlar bizim korkacağımızı zannediyor. Bizim hayır kampanyası yapmaktan vazgeçireceklerini zannediyor. Sizden korkan sizin gibi olsun.”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr