Online sorgulama ekranı nedir?

Sigorta işlemlerinizi online olarak internet üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Şifresiz ssk sorgulama ekranı ile bilgilerinizi doğru şekilde girerek sigorta işlemlerinizle ilgili bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. E-sgm uygulaması ile hizmet dökümünü şifresiz olarak gerçekleştirerek sigorta bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Karşınıza gelecek ekrana tc kimlik numarası, cilt no, doğum tarihi ve nüfusa kayıtlı olduğunuz il bilgilerini doğru şekilde girmeniz gerekir. En alt kısımda ise güvenlik kodu yer alır. Bu güvenlik kodunu doğru şekilde girdiğinizde sigorta bilgilerinize ulaşırsınız.

Sigorta hizmet dökümüne en kolay nasıl ulaşırım?

·        Online sorgulama hizmetleri sayesinde sigorta hizmet dökümünüze rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

·        İsterseniz Bağkur isterseniz Emekli Sandığı isterseniz SGK’lı olun, internetten yapacağınız online bağlantı sayesinde hangi birime bağlı iseniz hizmet dökümünüzü kolayca alma imkanına kavuşursunuz.

 

Şifresiz SSK sorgulama ekranı için tıklayınız.

 

·        Yapacağınız bağlantı sayesinde ne kadar prim ödediğiniz, emeklilik zamanınız, prim gün sayınız, prim borcunuzun olup olmadığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Yapacağınız online bağlantı sayesinde şifresiz olarak online sorgulama ekranından sigorta bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Tc kimlik numaranızı, nüfusa kayıtlı olduğunuz ili, doğum tarihi ve nüfus cilt numaranızı yazarak bağlı olduğunuz sigorta hizmet dökümüne ulaşabilirsiniz. Kaynak: http://www.sgkservisi.com/