Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta karşılaşmalarında Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorla devirerek maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan deneyimli teknik adam, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Erteleme maçı yüzünden bir hafta içinde 3 maç yaptık. Bu da lig performansımızı etkiliyor. Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbirliği çıkışta olan takımlar. Özellikle Gençlerbirliği, rahat bir takım ve son üç maçta gol yemeden oynadılar. Taraftarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün mutlu bir gündeyiz." dedi.

Güneş, Mario Gomez'i bu maçta da oyundan almasıyla ilgili gelen soruya ise şöyle yanıt verdi: "Bu tip sorulara cevap vermekten kaçınıyorum. Çünkü verdiğimiz ucu açık cevaplar başka yerlere çekiliyor. İyi bir oyuncumuzu kenara aldık. Oldukça da iyi oynadı. Yerine de iyi bir oyuncu aldık. Bu tip değişiklikler hep olur."

DERBİ YORUMU

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile oynanacak maçla ilgili görüşlerini de dile getiren Güneş, "Fenerbahçe maçına lider olarak gitmek avantaj mı? Bu çok da önemli değil. Bu bir maraton. Lige baktığımızda iki iyi takım olduğunu görüyoruz. İkisi de birincilik ve ikincilik için çekişiyor. İki iyi takımın mücadelesi olacak. İyi oynayan kazansın." diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr