Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Antrenman sonrası konuşan Şenol Güneş, "Çeyrek finale gelmeyi 8 takım da hak etti. Herkese başarılar diliyoruz. Her takım, her takımı yenebilir. Amedspor'un oynadığı oyunclara ve aldığı sonuçlara bakarsak onlar da iyi bir iş çıkardı. Bu kura şans faktörü ama gücünüz varsa herkesi yenmelisiniz. Bunu zaman zaman yaşıyoruz, daha güçsüz takıma yenilebiliyorsunuz. Hem ligi hem de kupayı birlikte yönetmek istiyoruz. İlk maçta avantaj elde etmek istiyoruz" dedi.

"FENERBAHÇE VEYA AMED, KİMİN GEÇECEĞİNİ BİLMİYORUZ"

Kupada yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşme ihtimalleri hakkında sorulan sorulara cevap veren Güneş, "Fenerbahçe de iyi futbol oynayan takım. Ligde de iddiası var bizim de var. Galatasaray da iyi takım onlar da kupada iddialı olacaklar. Öncelikle Konyaspor'u geçmeliyiz. Fenerbahçe veya Amedspor, hangisi çıkarsa. Maçlar oynanmadam kimin geçeceğini bilmiyoruz. Konyaspor güçlü bir takım. Biz daha zayıf takımlara karşı da maç kaybettik" diye konuştu.

"FİZİKSEL SORUNLARI YOK"

Denys Boyko, Alexis Delgado ve Marcelo Guedes hakkında konuşan Güneş, "Yeni oyuncularla birlikte olduğumuz süre kısa ama fiziksel olarak bir sorunları yok" ifadelerini kullandı.

"TOLGAY ŞU AN İYİ DURUMDA"

Transfer döneminde takımdan ayrılanlar için de açıklama yapan deneyimli teknik adam, "Alexander ve Pedro genç oyuncular ama oynayamadılar. Güven kaybı yaşamalarındansa gidip oynamaları daha önemli. Tolgay da şu an iyi durumda, Veli gibi zaman zaman dalgalanmalar geçirecektir" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Taraftarlar Şenol Güneş'in önünü kesti, eski Genel Müdür fotoğraf çekti

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr