Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Beşiktaş'ta teknik adam Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Anlamsız gollerle kaybettiklerini ifade eden Güneş, ''Oyunun kontrolü bizdeydi. Nasıl oynadığımz da çok da önemli değil. İlk yarı pozisyon vermedik. İkinci yarı uyurgezer gibi başladık. İki anlamsız gol yedik. Biri duran toptan, diğeri kontradan geldi. Buna tepki olarak ataklarımızı sıklaştırdık ama oyun kalitemizin altında kaldık'' ifadelerini kullandı. '

'KAZANMAYI HAK ETMEDİK''

Kazanmayı hak etmediklerini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, ''Rakibin kazanma isteği 3 puan getirdi. Bizim de kalitemize rağmen kazanma isteğimiz yetersiz kaldı. Kaybettik. Biz bugün yeterince çaba göstermediğimiz için kazanmayı hak etmedik.'' dedi. ,

''KALİTEMİZİN ALTINDA KALDIK''

Alınan mağlubiyetle hayal kırıklığına uğradığını belirten Güneş, ''Kanatlar getirdiğimiz toplarla etkili olmaya çalıştık. Özellikle Aboubakar güven kaybına uğramıştı. Hem orta bölgeyi güçlendirmek hem de onu kenara almak için Atınç'ı oyuna soktum. Bugün kalitemizin altında kaldık. Bunun sorumlusu da benim. Çünkü ben görev verdim oyunculara. Hayal kırıklığı içindeyim.'' ifadelerini kullandı.

''ÜZERİMDEN SPEKÜLASYON YAPILMASINI İSTEMİYORUM''

Akyazı Stadyumu'nun adının 'Şenol Güneş Spor Kompleksi' olarak belirlenmesiyle ilgili de konuşan Güneş, ''Kompleksin ismine benim adımın verilmesi benim için çok önemli değil. Ben orada olmasam dahi tüm varlığım orada. Ben olsam oradaki başka bir arkadaşa verirdim. Üzerimden spekülasyon yapılmasını istemiyorum.'' dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr