Sosyal medya fotoğraf paylaşmaları üzerine aralarında aşk olduğu iddia edilen Şilan ve Cüneyt, dün akşam yayınlanan programa arkadaş olduklarını açıklamak için çıktı.

Fakat konuşmaya Luvrita'nın dahil olmasıyla olay Arap saçına döndü ve stüdyo birbirine girdi.

Luvrita gözyaşları içinde yayını terk etti

Cüneyt'in kendisini kıskandırmak için Şilan ile fotoğraflar paylaştığını söyleyen Luvrita, canlı yayında büyük tartışma yaşanmasına sebep oldu.


Eski sevgilisinin kendisini programa çıkmaması için rezil etmekle tehdit ettiğini söyleyen ve bomba açıklamalar yapan Luvrita, Cüneyt'in tepkisini topladı. Luvrita'nın davranışları karşısında sinirlerine hakim olamayan Cüneyt, genç gelin adayını tersleyince olanlar oldu. Duyduğu cümleler karşısında canlı yayında adeta sinir krizi geçiren Luvrita, hakkını helal etmediğini söyleyerek gözyaşları içinde yayını terk etti.

Şilan, Mehmet'in üzerine yürüdü



Esra Erol'da programında tüm bunlar yaşanırken, Mehmet'in araya girmesi ise tekrar stüdyoda gerilimin artmasına sebep oldu. Mehmet'in kendisi ile ilgili söylediklerine sinirlenen Şilan, damat adayının üzerine yürürken, Cüneyt ise Mehmet'i Zuhal Topal'la ilgili çektiği videoları açıklamakla tehdit etti.

Esra Erol ne yaptıysa baş edemedi

Tartışma sebebiyle ne yapacağını şaşıran Esra Erol ise zaman zaman adaylara uyarılarda bulundu, zaman zamansa yayından seslerin alınmasını istedi. Fakat tüm çabasına rağmen tartışan adayları sakinleştiremeyince reklama giderek yayını kesmek durumunda kaldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr