Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, şampiyonluk için yarıştıkları Beşiktaş'ın yöneticilerinin ve teknik direktör Şenol Güneş'in her maçtan önce yaptıkları açıklamalarla hakemleri baskı altına almaya çalıştığını ileri sürdü.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Beşiktaş yöneticileri ve teknik direktör Şenol Güneş'in hakemleri baskı altına almaya yönelik açıklamalar yaptığını iddia ederek siyah beyazlılara tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın bu hafta Gençlerbirliği ile oynayacağı Süper Lig maçını yönetecek Halis Özkahya hakkındaki spekülasyonlara dikkat çeken Kosif, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

"BEŞİKTAŞ 'ALGI OPERASYONU' YAPIYOR"
"Dikkat ettiyseniz son haftalarda her Beşiktaş maçı öncesi gerek yöneticileri, gerek teknik direktörleri sert bir dille hakeme yükleniyorlar. Başarıyla yürüttükleri algı operasyonu sayesinde maçlarından da puanları kapmayı sürdürüyorlar.

Gençlerbirliği maçı öncesinde de aynı senaryoyu bir kez daha izliyoruz. Halis Özkahya hakkında algı operasyonu yürütülüyor ve hakem baskı altına alınmaya çalışılıyor.

"BİRİ OFSAYT, DİĞERİ FAUL İKİ GOL..."
Gelin gerçeklere göz atalım:
Halis Özkahya bu sezon Beşiktaş'ın sadece Fenerbahçe maçında düdük çaldı ve maçta biri ofsayttan, biri faulden olmak üzere 2 gol verip, kırmızı kartla atılması gereken oyuncuyu da sahada tutarak Beşiktaş'ı ödüllendirdi.

Yine geçtiğimiz, sabaha kadar oynansa berabere bitecek Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde de aynı senaryoyu gözlemledik ve yoktan varolan bir frikik ile 3 puan geldi. Üzülerek belirtmek istiyorum ki sevgili medyamız bu pozisyonun faul olmadığından bahsetmedi bile.

Hangi maçın, hangi hakemin, hangi kararın Beşiktaş'ın aleyhine olduğu konusundaki takdiri değerli kamuoyumuzun vicdanına bırakıyorum."

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr