UEFA Avrupa Ligi son 32 ilk maçında Lazio ile karşılaşacak olan  Galatasaray'da kaptan Selçuk basın toplantısı düzenledi.

Lazio karşısının zorlu geçeceğini anlatan Selçuk, "Güçlü bir takımla oynayacağız. Kendi sahamızda avantajlı bir skor almak için her şeyi yapacağız" dedi.

Çin'e transfer olan en Burak Yılmaz hakkında da açıklamalar yapan Galatasaray'ın kaptanı, "Burak'ın kendi tercihiydi. Benim gerçekten çok iyi arkadaşımdı. O burada yokken de varken de şampiyon oldum. O gitti diye başarısız olacağız şeklinde çıkan haber ve yorumlara katılmıyorum. Biz sonuçta profesyonel insanlarız. Ona başarılar diliyorum" diye konuştu.

"ÇIKIŞ MAÇIMIZ"
"Gerçekçi olmak lazım. Ligde istediğimiz seviyede değiliz" diye açıklamalarına devam eden Selçuk, "Bu tür maçlar takımlar ve oyuncular için çıkış maçlarıdır. Bu maçın önemini ve değerini biliyoruz. Biz taraftarımızla varız. Onlardan beklentimiz yarın maça gelip bizi desteklemeleri. Onlar bize destek olurlarsa bambaşka bir Galatasaray izlettirebiliriz" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUK DEĞİLİZ"
Sneijder'le olduğu iddia edilen tartışma hakkında soruya ise Selçuk; "Bugün konumuzun bu tartışma olduğunu düşünmüyorum. Olmuştur ve bitmiştir. Bizler çocuk değiliz. Biz Galatasaray'ı temsil ediyoruz. Hepimiz sorumluluklarımızın farkındayız" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan Selçuk İnan, Lazio karşılaşmasıyla birlikte, sarı kırmızılı formayla 200. resmi maçına çıkacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr