Yaşanan sel felaketi sonrası Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri başta olmak üzere Develi, İncesu, Yahyalı ve Yeşilhisar İlçe itfaiye ekipleri selin neden olduğu yerlerde onarım çalışması yaptı. Yaklaşık 4 mahallenin sokak ve caddelerini etkileyen sel felaketinin temizlik çalışmaları günün ilk ışıklarına kadar devam etti.

Kayseri'de sel... Araçlar böyle sürüklendi - VİDEO

Yaşanan sel felaketi ile ilgili konuşan Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, ilçe olarak büyük bir facianın eşinin döndüklerini belirterek, "Yaklaşık 20 dakika süren etkili sağanak sele neden oldu. Maalesef bir vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Beyhan'da yaşanan sel felaketi sonrası, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve çevre ile itfaiye ekipleri tarafından yürütülen ortak çalışma neticesinde temizlik ve onarım çalışması başlattıklarını belirterek, "Yaşanan sel felaketinde bir canımız hayatını kaybetti. Başsağlığı diliyorum. Hasar tespit çalışmaları en kısa zamanda yapılacak" diye konuştu.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Yaşanan sel felaketi sonrası Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri başta olmak üzere Develi, İncesu, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçe belediyeleri, selin etkili olduğu ilçenin 4 mahallesinde temizlik çalışması yaptı.

Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, ilçe olarak büyük bir facianın eşiğinden döndüklerini belirterek, "Yaklaşık 20 dakika süren etkili sağanak sele neden oldu. Maalesef bir vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Beyhan da yaşanan sel felaketi sonrası, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve çevre ile itfaiye ekipleri tarafından yürütülen ortak çalışma neticesinde temizlik ve onarım çalışması başlattıklarını belirterek, "Hasar tespit çalışmaları en kısa zamanda yapılacak" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr