Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından Sarı-Lacivertli taraftarların kulüp gündemine ilişkin sorularını yanıtladı. Mosturoğlu, Vitor Pereira’nın ardından son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğe getirilip getirilmeyeceğiyle ilgili sorulara, “İyi arkadaş ve dosttur. Kendisini çok severim” yanıtını verdi.

Mosturoğlu, Pereira’nın FIFA’ya başvuracağına dair kulübe bir yazı gönderdiği yönündeki iddialar için “Hayır” dedi. Fenerbahçeli yönetici ayrıca, bazı taraftarların teknik direktörlüğe Marcelo Bielsa’nın getirilmesini istediklerini iletmesi üzerine, “Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu şartlar maalesef istenen her futbolcu ve teknik adamın gelmesine müsait değil” yorumunda bulundu.

Mosturoğlu, yeni teknik direktör konusunda gerekli bilgilendirmenin bugün yapılacağını kaydetti. Bir taraftarın, Pereira’ya ilişkin “Tazminat için adam yıldırarak adam mı gönderilir, bakkal gibi yönetiyorsunuz” yorumuna Mosturoğlu, “Hiç düşündüğün gibi olmadı. Sonuçlanınca yani pazartesi açıklarız. Öyle olmadığını görürsün” cevabını verdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr