Afyonkarahisar’da, kendi olanaklarıyla yaptıkları içi sünger dolu havuzdaki atlama çalışmalarıyla birçok madalya kazanan milli sporcu 16 yaşındaki Yaprak Selin Keskin, artık Ankara Eryaman’daki gerçek havuzda çalışarak şampiyonalara hazırlanıyor. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde çalışmalarına başlayan Keskin’in, okul kaydı da Ankara’ya alındı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın destek verdiği Keskin, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne davet edilmesini önce tereddütle karşıladığını söyledi.

Disiplinli çalışma

Keskin, “Şu anda çok mutluyum. Olimpiyatlara gerçek bir havuzda hazırlanıyorum. Benim için çok güzel bir şey oldu. Havuzun yanında cimnastik salonu var, atletizm tesisleri var. Orada çalışmalarımı devam ettiriyorum. Diğer sporcuların da disiplinli çalışmalarını gördükçe kendime daha da disiplin kattığımı düşünüyorum” diye konuştu.

Annesi ve aynı zamanda antrenörü olan Nurhan Keskin, kızının 4 gün Ankara’da gerçek bir havuzda, 3 gün de kara antrenmanı yaptığını belirtti. Keskin’in ailesi, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr