AKP Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar ile Abdülkadir Yüksel, belediye başkanları ile birlikte partisinin Şahinbey ilçe teşkilatının düzenlediği Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Toplantıda CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı itibarsızlaştırmaya çalıştığını iddia eden Şamil Tayyar, "CHP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmak için elinden gelen her türlü melaneti yapıyor. 5 yıldır siyasetin içerisindeyim. 26 yıl gazeteciliğim var. Siyasete de bir miktar meraklıyım. Geçmişine ilgi duyarım. Ama şunu söyleyeyim; hayatımda Kemal Kılıçdaroğlu kadar edepsiz ve terbiyesiz bir genel başkan görmedim" ifadelerini kullandı.

'FİSTANLARI, KEFENLERİ OLUR'

Doğu ve Güneydoğu'da operasyonların devam edeceğini de dile getiren Tayyar, şöyle konuştu:

"Onlar Cizre’de, Silopi’de, Sur’da olduğu gibi başka ilçe merkezlerinde, şehir merkezlerinde hendek kazmaya fistan giyerek pusu kurmaya devam ederlerse o fistanları onların kefeni haline gelir. Halkın oylarıyla seçildikleri halde terör örgütünün, PKK’nın sözcüsü olmuşlardır. CHP’de aynı şekilde Mustafa Kemal’in partisi olmaktan uzaklaşmış PKK’nın perendesi olmuştur. Üzülerek görüyorum ki; CHP Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber Mustafa Kemal’in fotoğrafıyla Abdullah Öcalan’ın fotoğrafını aynı çerçevenin içine koymuştur. 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' diyenler Abdullah Öcalan’ın askerleri olmuştur"

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr