Aydın’ın Söke İlçesi’nde sahte rakı içen iki kişiden 58 yaşındaki Ertuğrul Şen ölürken, komadaki arkadaşı 60 yaşındaki Selahattin Serbest’in hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Hürriyet'ten Burhan Ceyhan'ın haberine göre, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan ve uzun süredir arkadaş olan evli ve iki çocuk babası Selahattin Serbest ile evli ve üç çocuk babası emekli fırıncı Ertuğrul Şen, dün birlikte içki içmeye karar verdi. Nereden alındığı belirsiz rakıyı Serbest’in manav dükkanında içen iki arkadaş, ardından evlerine gitmek üzere vedalaştı. Evine giden ve odasına geçen Şen’i bir süre sonra kontrol eden oğlu, nefes almadığını fark etti. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekipleri Şen’in öldüğünü belirledi. Şen’in birlikte rakı içtiği arkadaşı Serbest’in evine giden ekipler, onu baygın halde buldu. 

Sağlık ekipleri Selahattin Serbest’i ambulansla Adnan Menderes Üniversite Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Serbest’in durumunun ciddiyetini koruduğunu, körlük tehlikesi yaşadığı belirtildi. Ertuğrul Şen’in otopsi sonrası Burunköy Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Kaynak: Haber.sol.org.tr