Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AKP Gençlik Kolları İl Başkanlığınca Antalya Kundu'da düzenlenen Gençlik Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın kendisine saygısızlık yapılmasına müsade etmediği için ona diktatör yakıştırması yapıldığını söyledi.

Müezzinoğlu şöyle konuştu:

"Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını incelediğinizde, öz değerlerini, öz saygısını her boyutuyla görürsünüz. Kendisine saygısızlık edilmesine asla müsaade etmez. Müsaade etmediği için de bu ülkeye bu millete her türlü diktatörlüğü yaparak, milli iradenin üzerinden silindir gibi ezip geçenlere alkış tutanlar, utanmadan, sıkılmadan onun o dik duruşuna 'diktatör' yaftası yapıştırmaya çalışıyorlar. Ama başaramıyorlar çünkü milletin vicdanı, farklı bir vicdandır. Milletin iradesi, milletin feraseti asla yanılmaz."

"AMBULANS UÇAK VE HELİKOPTERLER ERDOĞAN'IN SAYESİNDE VAR"

Sağlık alanındaki gelişmeler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bir hekim olarak 1990'lı yılların sonunda, 2000'li yılların başında televizyon ekranlarından şu haberi dinlediğimde açıkçası içim burkuluyor, yüreğim sızlıyordu. Almanya'dan Antalya'ya gelen Alman turist, Antalya'da trafik kazası geçirmiş, ülkesini aramış, Almanya'dan ambulans uçak gelmiş, vatandaşını almış, Almanya'ya götürmüş' diye haberleri hep beraber dinliyor muyduk? Evet. 'Vay anasına ya biz o günleri görmeyiz' dedirtiyorlar mıydı bize? Dedirtiyorlardı. Bu milletin evladı, o gün 'Muhtar bile olamazsın' denilen Recep Tayyip Erdoğan çıktı, dedi ki 'Almanya'da ne varsa Türkiye'de de olacaktır. Alman halkı, Fransız halkı neye layık görülüyorsa ben milletime onu layık görüyorum, daha iyisini benim milletim hak ediyor' dedi. Bugün ambulans helikopterlerimiz, ambulans uçaklarımız, ambulans botlarımız var. Bundan rahatsız olanlara da rahatsızlıklarının bedelini inşallah milletçe hep beraber ödetmeye hazır mıyız?"

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr