Ünlü komedyen Şafak Sezer'in bir hastane lobisinde sinir krizi geçirdiği anlar amatör bir kamera tarafından kaydedildi.

Gezi Direnişi'ne başından destek veridkten sonra bir anda çark ederek Tayyip Erdoğan'ın Saray davetlerinin vazgeçilmezi olan Şafak Sezer, geçtiğimiz günlerse sinir krizi geçirdiği için Bağcılar'da özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Geçirdiği krizler nedeniyle artık çevresine de rahatsızlık verdiği için hastaneye görütülen komedyen, hastane koridorlarını da bir birine kattı. Bir bankın üzerine çıkarak "Üzerimde hastalık var. Elbislerimde de hastalık var" diye bağıran Sezer, çevredekilere bağırarak hastane sahibinin yanına gelmesini istedi.

O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Deniz Akkaya: Durumu iyi

Deniz Akkaya, sinir krizi geçirerek hastanelik olan Şafak Sezer'le görüştüğünü ve çok iyi olduğunu söyledi.

TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programında Deniz Akkaya, çığlıkları ve küfürleriyle kaldırıldığı hastaneyi birbirine kattığı ileri sürülen Şafak Sezer'in son durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. Komedyen ile görüştüğünü belirten Akkaya, "İzleyicilerimizi,Şafak Sezer'in sevenlerini mutlu edecek güzel bir bilgi aldım" dedi.

"ÇOK İYİYİM, İŞİME GÜCÜME BAKIYORUM"

Deniz Akkaya, "Kendisine dün mesaj attım. Şafak akşam üstüne doğru mesajla cevap verdi. Çok iyi olduğunu söyledi. Yeni bir film projesinden bahsetti. Hatta 'Kızını da al bize gel, çocuklarımızın tanışmasını istiyorum. İşime gücüme bakıyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

Şafak Sezer'in sinir krizi geçirdiği için Medipol Hastanesi'ne kaldırıldığı, hastaneyi birbirine kattığı, çığlıkları ve küfürleriyle koridorları inlettiği için ruhsal hastalıklara bakan Fransız Lape Hastanesi'ne sevk edildiği iddia edilmişti.

Söz konusu videoyu etik kurallarımız gereği yayınlamıyoruz

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr