Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini hedef alan açıklamalarına karşılık yanıt verdi.

Saran sert ve iddialı sözler kullanarak; "Benim başkan olup olmayacağıma Aziz Bey değil genel kurul karar verir. Türkiye'nin en büyük camiası prangalarından kurtularak nihayet dünya kulübü olma vizyonunu ortaya koyacaktır" şeklinde konuştu.

"Sayın Aziz Yıldırım’ın dün yapmış olduğu basın toplantısı üzerine bu açıklamayı yapmam zorunlu hale gelmiştir" diyerke sözlerine başlayan Sarani, "Doğrudur; Yönetimden istifa ettiğim günden beri kulübümün başkanlığına aday olduğumu söylüyorum.
Başkan adayı olduğum için tarihte hiç görülmemiş şekilde, iki defa iftiralarla ihraç edildim. Bütün davalarımı esastan kazanmama rağmen her kongre öncesinde usul hukuku oyunlarıyla adaylığım engellendi" dedi.

"KARARLILIĞIM BİR KAT DAHA ARTTI"

Fenerbahçe Başkanlığı için kararlılığı kir kat daha arttığının altını çizen Saran, "Gelinen noktada bir kez daha ifade etmeliyim ki, Aziz Bey'in son yapmış olduğu basın toplantısı bu konudaki kararlılığımı bir kat daha artırmıştır.
Açıkça söylüyorum; başkanlığa aday olacağım ve benim başkan olup olamayacağıma Aziz Bey değil, Fenerbahçe'nin en üst merci olan saygıdeğer Genel kurul karar verecek. O gün geldiğinde, Fenerbahçe Kulübü 3 yılda bir şampiyon olmayı başarı addeden Aziz Yıldırım vizyonuna karşı, 3 yıl üst üste şampiyon olamamayı başarısızlık sayan bir vizyon oylayacak. Üç yılda bir değil, üç yıl üst üste şampiyonluk yaşayan bir kulüp olmalıyız" diye konuştu.

Saran sözlerini, "Temennim odur ki, delegeler; görevde kalmayı adeta cezalandırmak olarak gören bu köhnemiş zihniyeti artık reddedecekler ve Türkiye'nin en büyük camiası olan Fenerbahçe prangalarından kurtularak nihayet dünya kulübü olma vizyonunu ortaya koyacaktır” diyerek noktaladı.

'Paralel'den medyaya Yanal'dan Terim'e... Aziz Yıldırım açtı ağzını yumdu gözünü!

Aziz Yıldırım'dan Fatih Terim'e Volkan çıkışı!

Aziz Yıldırım'ın bu sözleri Ali Koç'a gönderme mi?

Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin açıklaması

Aziz Yıldırım: Beni kızdırırlarsa 10 sene daha gitmem

Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a jet cevap!

Ahmet Çakar: Aziz Yıldırım diktatördür

1907 Fenerbahçe Derneği'nden Aziz Yıldırım'a yanıt

Serhat Ulueren'den Aziz Yıldırım'a "Kanıtlamazsan yalancısın, iftiracısın"

Şansal Büyüka'dan Aziz Yıldırım'a cevap!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr