Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçının ardından konuştu.

Çok iyi bir maç çıkardıklarını ifade eden Çalımbay, ''Maçın başından sonuna kadar çok iyiydik. Haftalardır iyi gitmiyorduk. Kadromuzda çok eksikler vardı. B maçta kadromuzun yüzde 90'ını bir araya getirdik. Bu maç benim için farklıydı. Ben Beşiktaşlı olduğumu hiç saklamadım. Ama benim işim bu biz de kazanmak zorundaydık. Haftalardan beri istediğimiz gibi gitmediği için çok istekliydik. Beşiktaş'ın hatalarını iyi değerlendirdik. Bu maçı kazanamasaydık, yukarıdan kopuyorduk. bana göre hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.'' dedi.

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren deneyimli teknik adam, ''Ben Beşiktaş'ın bir şey yitirdiğine inanmıyorum. Beşiktaş takımı bana göre çok iyi bir takım. Bugün bizi ikinci yarının ortalarında çok sıkıştırdılar. Yalnız iki takım da telafisi olmayan maçlar oynuyorlar. Kolay kolay kaybetmemeleri gerekiyor. Fenerbahçe'nin de çok kritik maçları var. Daha çok maç var. Belki bu maç Beşiktaş adına bu işi sıkı tutmamız lazım anlamına gelebilir. Fenerbahçe'nin kupa maçlarının da olması Beşiktaş'ın avantajına.'' diye konuştu.

''BU GALİBİYETE ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI''

Öte yandan 149 gün sonra golle buluşan Oscar Scarione, ''Kendi adıma da takım adına da çok mutluyum. Aldığımız kötü sonuçlardan sonra bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Hedefimiz ligi alabildiğince yüksek yerde bitirmek. Sezonun geri kalanında elimize geçen fırsatları değerlendirememiştik. Sezonun geri kalanında ligi en iyi yerde bitirmek için çalışacağız.'' diye konuştu.

Kasımpaşa'nın golcüsü Eren Derdiyok ise ''Bugün çok mücadele ettik. Daha önceki maçlarda bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Bugünkü maç çok önemliydi. Yukardan kopmamayı başardık.'' dedi.

Galibiyete büyük katkı sağlayan Del Valle ise ''Öncelikle takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyordum. Herkes görevini fazlasıyla yerine getirdi. İstediğimiz galibiyeti elde ettiğimiz için fazlasıyla mutluyuz.'' ifadelerini kullandı. Attığı golü hafta içi çalıştıklarını belirten oyuncu, ''Aslında bakarsanız bu pozisyonu da hafta içi çalışmıştık. Golü yedikten sonra çabucak cevap vermiş olduk. Gol attığım için de mutluyum.'' dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr