Antalya’da kuaför işleten 39 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın, Antalya’da sahibi olduğu dükkânını sattıktan sonra gittiği İstanbul’da esrarengiz bir şekilde kayboldu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, en son Winkler’le görüştüğü ve erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S.’nin ifadesine başvurdu.

Habertürk Gazetesi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, A.K.S. Winkler’in Antalya’da bulunan işyerini sattıktan sonra İstanbul’a geldiğini belirterek “Onunla Çınarcık’a gittik. Orada ev almayı düşünmüştü. Bir hafta kaldık. Sonra o İstanbul’a döndü. Ben Çınarcık’ta kaldım. Bana bir veda mektubu yazmıştı. Ailesine verdim” dedi. A.K.S.’nin, ifadesinin ardından Almanya’ya gittiği belirlendi.

OTEL BÖLGESİNDE

Winkler’in annesinin polise “Mektuptaki yazı Rita’nın el yazısına benzemiyor” demesi üzerine mektup incelenmek üzere Almanya’daki anneden istendi. Polis, Winkler’in kaldığı otelden en son 10 Mart günü çıktığını tespit etti.

Teknik çalışma yapan polis, burada ilginç bir ayrıntıya da ulaştı. A.K.S.’nin kullandığı aracın Winkler’in kaybolduğu iddia edilen gün, otel civarında olduğu tespit edildi. Soruşturmada Winkler’in Antalya’da kendisine ait işyerini sattıktan sonra üzerinde 200 bin TL’yle İstanbul’a geçtiği öğrenildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr